reklama 11B

De Moussac startují na CSI v belgickém Opglabbeeku

ikonka

Sestry Emma a Charlotte Augier de Moussac reprezentují Českou republiku na mezinárodních závodech CSI2* a CSIYH1* v belgickém Opglabbeeku. Úvodní den startovala Emma Augier de Moussac třikrát, a to včetně soutěží pro mladé koně…
07.12.2017 19:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Právě Emma Augier de Moussac má na těchto závodech opět více koní. Během čtvrtečního dne nechyběla v soutěží CSIYH1* pro mladé koně. Mezi pětiletými  a šestiletými na parkuru 115 centimetrů vysokém se představila s klisnou Hind. Na přední místo sice nedosáhla, absolvovala však parkuru s tímto mladým koněm bezchybně v obou fázích. V té druhé si jen připsala jeden bod za překročený čas.

V soutěži pro sedmileté koně česká jezdkyně sedlala Brighton Bay. Na parkuru 135 centimetrů jednou chybovala v první fázi. Do druhé části však postoupily všechny dvojice a tam se již té české podařilo absolvovat přichystanou trasu bezchybně.

Závěrečnou soutěží čtvrtečního dne byl parkur 130 centimetrů vysoký při CSI2*. Pro velký počet startujících byla soutěž rozdělena, přičemž obě sestry se představily v první částí. Lepší výkon jen velice těsně podala Emma Augier de Moussac, která sedlala Bellu Brown. Stejně jako její sestra absolvovala soutěž bezchybně, avšak v pomalejším čase, za což inkasovala jeden trestný bod. To byl případ i Charlotte Augier de Moussac. S koněm Jules Verne DB však zajela o tři setiny pomaleji a zařadila se těsně za Emmu. Českým jezdkyním tak patřila 28. a 29. pozice ve výsledkové listině. Bez trestných bodů zajelo tuto soutěž celkem 20 dvojic, dalším 29 účastníků si pak připsalo pouze jeden až tři trestné body za překročený čas.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE