reklama 11C

Czyžová vítězkou mezi dětmi na CVI v Pezinku

Úřadující mistryně České republiky a úspěšná reprezentantka Tereza Czyžová potvrdila v nedělní volné jízdě svou dobrou formu a dojela si dne 18. června pro celkové vítězství v dětské kategorii žen v rámci CVI2*, které se koná ve slovenském Pezinku…
18.06.2017 10:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tereza Czyžová obsadila v prvním kole těsně druhé místo, již v rámci povinné sestavy v druhém kole však výrazně nakročila k celkovému vítězství. To pak potvrdila ve volné jízdě v rámci druhého kola, kde získala více jak 7 bodů. Ta se jela právě v neděli.

V prvním kole totiž obdržela česká jezdkyně celkem 6,612 bodů, v tom druhém pak dosáhla dokonce na 7,133 bodů. Za povinnou sestavu druhého kola totiž získala vysoké hodnocení 6,958 bodů a jen těsně neatakovala sedmibodovou hranici.  Jednalo se však o nejlépe hodnocenou sestavu. Ve volné jízdě si pak Tereza Czyžová ziskem 7,307 bodů zajistila vítězství.

V celkovém součtu to znamenalo pro českou jezdkyni 6,873 bodů. Dotahovala se na ni maďarská zástupkyně Rebeka Karna, ale nakonec získala jen druhé místo. Po prvním kole vedoucí Němka Lisa Marie Gerritzen skončila třetí.

Další čeští zástupci se během neděle teprve postaví na start. Startovní i výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE