reklama 11B

Czech Snow Polo Masters opět ve Špindlerově Mlýně

Po prvním mezinárodním pólo turnaji na sněhu v České republice z roku 2014 se opět hráči póla setkají ve Špindlerově Mlýně ve Svatém Petru. Jedná se o dvoudenní akci, která proběhne 23. – 24. ledna. Každý den se odehrají tři zápasy...
21.01.2015 06:42  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Hráči se po roce opět sejdou ve Špindlerově Mlýně. Foto Kateřina Návojová

rámci Czech Snow Polo Masters se budou prezentovat tři mezinárodní týmy. Program začínápátek od desíti hodin, kdy se koná schůzka kapitánůhráči a zároveň se otevře VIP Lounge pro hráče. O hodinu později bude vstup umožněn sponzorům a divákům se vstupenkou. Oficiální otevření proběhnepravé poledne a od 12:30 je naplánován první zápas. S hodinovým rozestupem se utkají nejprve Ski Areál a Brandgifts, poté Ski Areál a Snow Polo Masters a jako poslední se proti sobě postaví Snow Polo Masters a Brandgifts. Ukončení oficiálního programu prvního dne je v 16:00. Večer bude zakončen večeří pro zvané.

sobotu se první ze tří zápasů odehraje ve 12:00, o hodinu dříve bude otevřen VIP Lounge. Opět se uskuteční tři zápasy, a to ve složení: Snow Polo Masters a Brandgifts, Ski Areál a Brandgifts a jako poslední Ski Areál a Snow Polo Masters. Slavnostní vyhlášení vítězů bude následovat po skončení zápasů, což je stanoveno na 15:00. O hodinu později bude oficiálně ukončena akce, pokračovat mohou zájemci na after party po zakoupení lístku.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE