reklama 11C

Čtyřhvězdové CSI v Šamoríně s českými starty

ikonka

Ve dnech 9. – 11. listopadu se bude ve slovenském Šamoríně soutěžit při mezinárodních závodech až do úrovně CSI4*. Při tomto skokovém mítinku se můžeme těšit také na české dvojice. Při CSI4* odstartuje Aleš Opatrný a Zuzana Zelinková…
06.11.2018 09:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do Šamorína vyráží čtyřčlenná česká ekipa. V nejtěžších soutěžích při CSI4* uvidíme na startu celkem dva české reprezentanty, a to dohromady se třemi koňmi. Aleš Opatrný bude sedlat VDL Fakira, zatímco Zuzanu Zelinkovou budeme moci sledovat v sedle Caleriho II a klisny Larimy.

Oba tito jezdci nastoupí i v soutěžích CSI2*, kde bude Aleš Opatrný startovat s Forewerem a Zuzana Zelinková s hřebcem Lintem.

Dále se můžeme těšit na výkony juniorské jezdkyně Sáry Vingrálkové, která je nahlášena se třemi koňmi. Jedná se o valacha Camapara, dále klisnu Celanu Z a také Kas-Siniho DC.

Čtvrtou jezdkyní startující za Českou republiku při CSI2* bude Anna Kellnerová. Tato jezdkyně si do Šamorína bere stejnou sestavu koní jako do belgického Lieru, kde startovala uplynulý týden. Jsou jimi valaši Balguero a Calcourt Falklund a také hřebec Colando 21.

Na závodech X-Bionic Indoor Master by se mělo představit zhruba 130 jezdců. V soutěžích CSI2* je rezervováno místo pouze pro 60 jezdců, kteří jsou vybráni přímo organizátory. Ve třech dnech se bude skákat od 115 centimetrů až po soutěže 140 centimetrů vysokou. Závěrečná Grand Prix, která se uskuteční v neděli, se pojede na parkuru 145 centimetrů vysokém. Jezdcům se budou výkony ze závěrečné soutěže počítat také do Longines žebříčku.

V rámci kategorie CSI4* se bude v Šamoríně skákat na parkurech 145 až 160 centimetrů vysokých. Tato úroveň je přístupna maximálně 70 jezdcům a obsahuje celkem čtyři soutěže, které jsou započítávány do Longines žebříčku.

Hlavní soutěží bude nedělní Grand Prix, která se pojede s jedním rozeskakováním. V této nejtěžší zkoušce závodů budou překážky dosahovat právě 160 centimetrů. Představí se v ní kvalifikovaní jezdci z páteční a sobotní soutěže.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE