reklama 11A

Čtvrtek na CDI Mariakalnok nejlépe pro Vavříkovou

ikonka

V maďarském Mariakalnok se od čtvrtečního dne 3. května konají mezinárodní závody CDIO. V soutěžích při CDIOJ startují také dvě české jezdkyně. Úvodní den si s úlohou poradila lépe Eva Vavříková, když dosáhla na 67,091 %...
03.05.2018 22:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na juniorské jezdce čekala úvodní den úloha FE Juniors Team Test. Z české ekipy se nejvíce dařilo Evě Vavříkové, která se svojí klisnou Belle Ennie dosáhla na hodnocení 67,091 %. To však v početné konkurenci stačilo až na třinácté místo ve výsledkové listině.

Tato česká jezdkyně se na startu představila v sedle dvou koní. Se svým druhým svěřencem Siracusa obdržela od rozhodčích 66,894 % a obsadila konečné 15. místo ve výsledkové listině. Jezdkyně k výkonům dodala, že se bohužel v obou případech tento den nevyvarovala několika chybám.

Druhou českou reprezentantkou na startu byla Eliška Skřivanová. S koněm Farewell si dojela pro hodnocení 64,697 % a nakonec skončila na 23. pozici. V soutěži se představilo celkem 30 startujících. Kdo pomýšlel na vítězství, musel mít lepší hodnocení než 70 %.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE