reklama 11B

Čtvrteční zahájení Spring Cupu v Poděbradech

ikonka

V Poděbradech se od čtvrtečního dne 31. května konají skokové závody Spring Junior Cup. V nejvyšší soutěži úvodního dne, na parkuru 130/135 centimetrů vysokém, se z vítězství radovala Valentýna Poláchová s koněm Stuntman…
31.05.2018 18:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během čtvrtečního dne se uskutečnily čtyři skokové soutěže, všechny se přitom jely jako dvoufázové skákání. V závěrečné soutěži, z níž se deset nejlepších jezdců kvalifikovalo do nedělního finále pro juniory a jezdce U25, zvítězila Valentýna Poláchová. S koněm Stuntman 7 jako jediná dokončila druhou fázi v čase kratším než je 31 vteřin. Druhou pozici se ztrátou necelé vteřiny získala Tereza Svobodová s koněm Britania před třetí Lindou Portychovou s Davinou M.

V předešlé soutěži 120/125 centimetrů vysoké nenašla přemožitele Valentýna Kuková s koněm Spotlight. Dvojice si s druhou fází poradila bezchybně a v čase 27,89 vteřiny. Druhou pozici se ztrátou 0,13 vteřiny obsadila Sofie Najmanová a Fhorla. Elitní trio pak doplnila Petra Pařenicová s koněm Calleda.

Tato jezdkyně se však zároveň radovala také z vítězství. Na to dosáhla v první skokové soutěži pro velké koně, která se ten den jela na parkuru 110/115 centimetrů. V sedle Ebel si dojela s náskokem více jak dvou vteřin zaslouženě pro první místo.

Čtvrteční závodní den pak otevřela skoková soutěž pro pony. Na parkuru ZLP/LP si pro první pozici dojela Rozálie Sovová s poníkem Fík 2.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.

Foto: Markéta Šveňková




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE