reklama 11A

Čtvrteční úvod na CSIO Linz pro Chudybu

ikonka

V dějišti dalšího kola Poháru národů, v rakouském Linzi, se začalo skákat od čtvrtečního dne 3. května. Na konto si několik úspěchů přidala Zuzana Zelinková, hned dvakrát však nenašel přemožitele Slovák Bronislav Chudyba…
03.05.2018 18:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V soutěži pro mladé koně se z druhého místa radovala Zuzana Zelinková, která sedlala koně Calira T. Na parkuru 125/130 centimetrů vysokém předvedla nejen bezchybnou, ale také velice rychlou jízdu. Jako jedna z mála se časem dostala pod 60 vteřin a na třetí místě měla téměř dvouvteřinový náskok. Jedinou rychlejší a také bezchybnou dvojicí byla ta slovenská – z výhry se hned na úvod dne radoval Bronislav Chudyba s koněm Guayarmina WV.

V této soutěži si pro bezchybný výkon dojela Zuzana Zelinková i v sedle svého druhého koně, což je Ekatharina. Bezchybný byl také Aleš Opatrný a Areto. Jejich časy stačily na třinácté, respektive patnácté místo ve výsledkové listině.

Nejvyšší soutěží čtvrtečního závodního dne byl parkur jedoucí se v rámci Gold Tour. Na jezdce čekala trasa parkuru s výškou překážek 145 centimetrů a hodnocena byla na čas. Zde si opět pro první místo dojel Slovák Bronislav Chudyba, který s koněm Lester IX ujel zbytku startovního pole o několik vteřin.

Nejlepší český výkon podala Zuzana Zelinková, která si s koněm Kleiner Lord 16 připsala na konto pouze 1 trestný bod za překročený čas. Výsledek stačil na 16. místo ve výsledkové listině. S pěti body na kontě pak dokončil další český jezdec Ondřej Zvára, který v soutěži sedlal koně Cardiff Dwerse Hagen Z.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE