reklama 11D

Čtvrteční české výkony při Sunshine Tour ve Vejeru

ikonka

Čtvrteční den 22. února přinesl ve španělském Vejer de la Frontera v rámci Sunshine Tour především soutěže pro mladé koně CSIYH1*. O závěr se však postarala i první soutěž jedoucí se při CSI3* a v obou úrovních jsme měli české zástupce…
23.02.2018 07:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Až v samém závěru čtvrtečního dne se uskutečnila také první soutěž při CSI3*, respektive v rámci tohoto závodního týdne. Jednalo se o parkuru Big Tour s výškou překážek 150 centimetrů. Dvacítka nejlepších se zároveň kvalifikovala do Grand Prix při Big Tour D, což bohužel těsně nebyl případ české jezdkyně Emmy Augier de Moussac. S klisnou Diva totiž dokončila sice bezchybně, ale jejich čas je zařadil na jednadvacáté místo.

V soutěži se představila také Anna Kellenrová a Balguero. Dvojice si na konto připsala 6 trestných bodů.

V parkurech pro mladé koně sedlala Emma Augier de Moussac v každé kategorii alespoň jednoho svěřence. Nejlepší umístění dne si zajistila s šestiletým koněm Homey, když jí bezchybná jízda vynesla umístění v elitní dvacítce, a to konkrétně sedmnáctou příčku.

Bezchybně však dokončila ještě dvakrát. S pětiletým Nikiasem vd Bisschop stačil dosažený čas na 24. místo ve výsledkové listině. Se sedmiletým koněm Lo Visto van´t Hulgenrode pak po bezchybné jízdě získala 34. pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE