reklama 11D

Čtvrteční CSI Wiener Neustadt vyšlo Tomanové

Nejlepší českou jezdkyní v rámci dalšího závodního dne na mezinárodních závodech v rakouském Wiener Neustadtu byla Barbora Tomanová. Ve čtvrtek 17. srpna totiž předvedla nejlepší český výkon v Big i Medium Tour a umístila se vždy v elitní patnáctce…
17.08.2017 22:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tato česká jezdkyně sedlala v nejtěžší soutěži Big Tour svoji úspěšnou klisnu Sorceress. Dvojice si poradila s parkurem 145 centimetrů vysokým bezchybně a dosažený čas je zařadil na čtrnácté místo. Dobrou formu potvrdila v sedle druhého koně Clintona, když dokončila pouze s jedním bodem za překročený čas. S nulou na kontě se podařilo tuto soutěž zajet i Nikole Bielikové s Carthinjem. Jejich čas stačil těsně na umístění v elitní dvacítce.

Barboře Tomanové se dařilo i v Medium Tour, kde na jezdce čekal parkur 135 centimetrů vysoký, který se jel na čas. S klisnou Scarface dokončila tato česká reprezentantka bezchybně a jejich čas stačil na šestou příčku ve výsledkové listině. Soutěž bezchybně absolvovala i Alena Gasperl s koněm Chaplin 96. V druhém oddělení se pak opět dostala ještě česká dvojice do elitní desítky, a to Tina Šalková s klisnou Frascati van ter Hulst. Po velmi dobré jízdě si dojely pro osmou pozici. Na jedenáctém místě pak skončila Nikola Bieliková a Vepora.

V rámci Elite Tour II na parkuru 120 centimetrů vysokém si po bezchybném výkonu zajistila pěkné osmé místo Gabriela Staňová a Claptin V Z.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE