reklama 11A

Čtvrté místo Chudyby při CSI5* v Basileji

ikonka

Na náročných skokových závodech CSI5* se v Basileji představuje také slovenský zástupce Bronislav Chudyba. Ten se na start postavil poprvé během čtvrtečního dne 11. ledna a v náročné konkurenci se mu podařilo prosadit dokonce i do elitní pětice…
11.01.2018 21:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejlepší výsledek čtvrtečního dne podal slovenský reprezentant v sedle koně Quinsy. Jednalo se o soutěž 140 centimetrů vysokou, která byla hodnocena na čas. Dle dosažených časových údajů je zřejmé, že bylo v soutěži možné na mnoha místech zkracovat. Toho využil právě i Bronislav Chudyba, který dosáhl velice dobrého času 56,01 vteřiny.

Tento výsledek ho nakonec zařadil do elitní pětice, a to konkrétně na čtvrtou příčku výsledkové listiny. Nejlepší byla švýcarská dvojice Alain Jufer a Samira, která se dostala do cíle v čase 53,70 vteřiny. To znamenalo více jak vteřinový rozdíl oproti výkonu na druhé příčce. Stanovený čas měl hodnotu 66 vteřin a bez trestných bodů dokončilo tuto zkoušku celkem devatenáct jezdců.

Slovenský jezdec dále absolvoval soutěž 145 centimetrů vysokou, s koněm Pokerface se mu však nepodařilo dokončit bezchybně a nakonec si připsal 16 trestných bodů za čtyři chyby.  Na jezdce tento den čeká ještě start v nejtěžší soutěži 150 centimetrů vysoké, kde však startuje jako poslední a výsledky tak budou známy až v pozdějších nočních hodinách.

O dalších úspěších tohoto jezdce vás budeme průběžně informovat.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE