reklama 11C

Chudybovo druhé místo při sobotním CSI Mnichov

ikonka

Slovenský jezdec Bronislav Chudyba si na závěr sobotního dne 11. listopadu připsal při mezinárodních skokových závodech CSI3* v německém Mnichově další výborný výsledek. S koněm Quinsy totiž obsadil v poslední sobotní soutěži pěkné druhé místo…
12.11.2017 10:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Tento slovenský jezdec sedlal během sobotního dne své tři svěřence, přičemž nejvíce se mu dařilo právě při posledním sobotním startu. S koněm Quinsy nastoupil do soutěže 150 centimetrů vysoké, kde o pořadí na předních místech rozhodovalo rozeskakování. Do něho se po bezchybném základním kole probojovalo celkem jedenáct dvojic, mezi nimi právě i Bronislav Chudyba.

Ten svého koně prováděl velice dobře i trasou rozeskakování, neboť dokončil bezchybně. Dosažený čas 40,32 vteřiny nestačil pouze na vítěze a přisoudil této slovenské dvojici výborné druhé místo. Všem svým soupeřům ujel Jens Baackmann s koněm Quantara, který jako jediný pokořil hranici 40 vteřin.

O vyvrcholení celých závodů se postará nedělí Grand Prix, kde bude opět startovat i Bronislav Chudyba. Na parkuru 160 centimetrů vysoké se představí s koněm Lester IX.

Kompletní výsledky nalezete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE