reklama 11A

Charvátová zvítězila v nedělním IM1 v Hradištku

Ve dnech 12. – 14. července se v Hradištku u Sadské uskutečnily drezurní závody Kentaur Dressage Cup. Zároveň se odjelo 6. kvalifikační kolo Českého drezurního poháru a rozhodlo se o definitivním výběru dvojic na MS Verden...
15.07.2013 11:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítězná dvojice Šárka Charvátová a Saint Tropez. Foto Lukáš Klingora

FOTOGALERII LUKÁŠE KLINGORY NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

 

Závody byly taktéž poslední možností kvalifikovat se na mistrovství České republiky v drezuře, které se koná již za dva týdny právě v areálu Equus Kinsky.  Na pozvání dorazila na závody holandská rozhodčí Monique Peutz–Vegter , která po celý víkend vedla školení a v neděli pak i tréninky s předností pro dvojice účastnící se právě MS Verden.
 
Na třídenní klání dorazila česká drezurní špička. Pátek patřil veřejnému tréninku a v pozdějších odpoledních hodinách úloze DU. Představilo se celkem 19 dvojic. Ve vysoké konkurenci zvítězila Kamila Kotyzová a Radula
 
Sobotní program čítal celkem 6 soutěží. Dopolední soutěže patřily mezi kvalifikační na MS Verden 2013. V úloze pro čtyřleté zvítězila Michaela Habásková a Satisfaction, v úloze pro pětileté a šestileté pak Eva Jančaříková se Sirem Bossem a Belissimusem. Zlatým hřebem sobotního dne byla soutěž SG. Napínavou podívanou sledovalo četné publikum, vítěz se však představil až v poslední třetině startovní listiny. Fabrizio Sigismondi s Trevisem Jospo zvítězili nad Šárkou Charvátovou a Saint Tropezem s výsledkem 67,982 %. 
 
V nedělní a vůbec nejobtížnější soutěži závodů na stupni T (IM 1) si tito dva úspěšní jezdci pozice vyměnili. Jízda se více vydařila Saint Tropezovi a po čistě zajeté úloze s výsledkem 69,210 % porazil Trevise Jospo, který se umístil na druhém místě. Sobotní i nedělní třetí místo v nejvyšších soutěžích (SG, IM1) obsadila Ema Jančářová a Diplomat. 
 
Součastní závodů byly dvě soutěže pony, které následovaly po nedělní úloze IM1. V úloze P4 zvítězila Aneta Janovská a Trinka, v P4 Tereza Lipavská a Jurášek 12.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže

PřipravilLukáš Klingora




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE