reklama 11C

Čeští jezdci zakončili účast na CSI3*-W ve Varšavě

ikonka

Sára Vingrálková a Aleš Opatrný uzavřeli v neděli 4. března svou účast na CSI3*-W ve Varšavě. Aleš Opatrný absolvoval v rámci finálového závodu Světového poháru Centrální evropské ligy soutěž Grand Prix a po jedné chybě dojel třináctý.
04.03.2018 15:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: M&R Photo (tiskový servis pořadatele)
 
Neděle přinesla ve Varšavě dvě soutěže v rámci CSI3*-W. V dopoledním finále Small Round startovala Sára Vingrálková s Kas-Sini DC. Dvoufázové skákání do 130 cm překonala s jednou chybou v druhé fázi, což stačilo na konečné devatenácté místo.
 
Zraky českých fanoušků se upíraly k odpolední Grand Prix do 155 cm. CSI Varšava je totiž tradičně finálovým mítinkem Světového poháru započítávaného do Centrální evropské ligy CEL. 
 
Aleš Opatrný se díky výborným výkonům ve čtvrteční a páteční soutěži velké túry posunul na nadějné třetí místo v žebříčku ligy a umístění na nejvyšších pozicích ve Velké ceně by mu mohlo pomoci v dalším posunu do jeho čela. Český reprezentant nastoupil do rozhodující soutěže v sedle Fakira. V základním parkuru bohužel jednou chybovala a dokončil na třináctém místě. 
 
Lídr bodování Estonec Urmas Raag s Ibelle VD Grote Haart se probojoval do rozeskakování a dojel v něm čtvrtý, což mu pravděpodobně zajistí nejvyšší pozici v lize. 
 
Vítězem Grand Prix se stal polský jezdec Jarosław Skrzyczyński s Chacclanou, který projel trasou rozeskakování čistě v čase 43,92 sekundy.
 

Výsledky z CSI Varšava najdete ZDE

 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE