reklama 11C

Čeští jezdci bodovali v LGCT 2017 téměř stejně

ikonka

Aleš Opatrný si v posledním kole Longines Global Champions Tour 2017 připsal 16 bodů a celkově jich za sezonu nasbíral 44,5. To je přesně o půl bodu méně než Anna Kellnerová, která zabodovala dvakrát. V konečných součtech tak skončili hned za sebou…
12.11.2017 21:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Mezi 98 bodujícími jezdci se Anna Kellnerová v sezoně umístila na 60. místě. Dařilo se jí v Berlíně a Londýně. Aleš Opatrný se zařadil na 61. řádek žebříčku Longines Global Champions Tour. První body si připsal již v Mexico City, další pak v Hamburku a poslední v Dauhá při finálovém klání. 
 
Bez bodů v letošním ročníku neskončili ani kolegové českých reprezentantů z týmu Berlin Lions. Nejčastěji se dařilo Maxovi Kühnerovi. Se 124 body se umístil dvacátý sedmý. Gerco Schröder získal 26 bodů v Cannes a ty jej zařadily na 76. pozici. Na samotný závěr letošní série se dařilo i Cindy Vand Der Straten. Díky 22 bodům z Dauhá figuruje na 84. příčce žebříčku LGCT.
 
Berlínští lvi v týmové Global Champions League při své letošní premiéře obsadili se 140 body konečné 16. místo mezi 18 družstvy. Jednoznačně největším jejich úspěchem bylo 3. místo v Londýně, které tehdy vybojovali Anna Kellnerová s Maxem Kühnerem. 
 

Kompletní žebříček Longines Global Champions Tour najdete TADY

Žebříček Global Champions League je POD TÍMTO ODKAZEM

Foto David Horváth / CET



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE