reklama 11C

Českým jezdcům se dařilo i při pátečním CSN Kreuth

ikonka

Dva čeští reprezentanti odstartovali v pátečních soutěžích na národních závodech CSN v německém Kreuthu. Čtyři trestné body počítal na parkuru vysokém 140 cm 15. prosince Miloslav Příhoda, který se zde představil v sedlech dvou svých svěřenců...
15.12.2017 20:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ve startovním poli jednadvaceti dvojic odstartoval v českých barvách v soutěži s výškou překážek 140 cm Miloslav Příhoda. Náš jezdec zaznamenal v první fázi tohoto parkuru čtyři trestné body v sedle obou svých svěřenců. Spolu s Clear Jolie si dojel pro patnáctou příčku. V sedle Casally se pak postavil na příčku osmnáctou.

Skvělých výsledků dosáhla v pátek Michaela Rodová. Jezdkyně dokázala obsadit hned dvě příčky v elitní trojici v soutěži s výškou překážek 95 cm. Pro vítězství si zde česká reprezentantka dojela spolu s koněm Edmond. Stříbrnou příčku pak získala v sedle Minnie 27. Bezchybného výsledku dosáhla stejná jezdkyně také v soutěži s výškou překážek 115 cm, a to spolu s koněm Woeste. Do elitní desítky se Michaela Rodová probojovala také v soutěži s překážkami vysokými 105 cm, kde jí v sedle Minnie 27 patřila šestá příčka.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE