reklama 11C

Češky v Salzburgu druhý den úspěšné

Pátek 12. prosince se třem českým reprezentantkám v Salzburgu vydařil. Nejen, že Sofie Najmanová získala výborné druhé místo, ale Zuzana Zelinková dokončila s oběma koňmi soutěž CSI4* bezchybně. Jízdu bez shození přidala i Adéla Půlpánová...
12.12.2014 21:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto Lukáš Najman

FOTOGALERIE

nejnáročnějších soutěžích při CSI4* startovalasedle svých dvou koní Zuzana Zelinková. Na parkuru 145 centimetrůFilicitou dokázala projet do cíle bez shození, pouze jim na konto naskočil jeden trestný bod za překročený čas. I tak jim to stačilo na výborné desáté místo. Nejvyšší soutěží pátečního dne byl parkur 150 cm, zároveň první kvalifikace do nedělní Grand Prix. Tam jezdkyně sedlala svého současně nejlepšího koně Caleri II, s nímž dokončila bez zatížení konta. S nula trestnými body obsadila pěkné dvacáté místo.

Nejlepší české umístění zaznamenala i druhý závodní den Sofie Najmanová. Ta se v dětské kategorii při CSICh-A umístila po bezchybné jízdě s Taz Timesem na skvělém druhém místě. V parkuru 125 cm jedoucí m se na čas sedlala svého druhého koně, úspěšného Stardana až v závěru soutěže. Po riskantní a rychlé jízdě se bohužel nevyhnuli jednomu shození a na konto jim tak naskočily 4 trestné body.

Adéla Půlpánová při CSI2* zajela bezchybně s Very Easy-S. Společně absolvovali parkur s výškou překážek 140 centimetrů, na němž překročili pouze stanovený čas. Za to byli penalizováni dvěma trestnými body. To jim určilo 27. místo. S Lepusem na parkuru o 5 cm nižším obdržela celkem 5 trestných bodů.

Svoji první jízdu má v Salzburgu za sebou i voltižní jezdec Lukáš Klouda. V pětičlenné konkurenci si zatím drží třetí příčku.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE