reklama 11D

Český tým při CICO ve WrN po krosech čtvrtý

V sobotu 1. července čekal na jezdce všech soutěží při mezinárodních závodech všestrannosti v rakouském Wiener Neustadtu náročný kros. Ve třech hvězdách se kvůli času nikdo nedostal do cíle bez trestných bodů. Češi jsou po dvou disciplínách čtvrtí…
01.07.2017 19:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Velice vydařený kros má za sebou především Miloslav Příhoda s koněm Captain Hero. Tato zkušená dvojice podržela český tým. Byť si na konto v krosu připsali 14,80 trestných bodů, přispěli k průběžnému čtvrtému místu českého týmu. Nikdo ze startujících totiž nedokončil terénní jízdu bez penalizace. V individuální soutěži si pak Miloslav Příhoda drží s výsledkem 65,10 trestných bodů skvělou druhou pozici. Na ni se dostal právě po sobotním krosu.

Druhý nejlepší český výkon se podařil Robertu Pokornému s Boline, když si po dvou disciplínách připsali 76 trestných bodů. Z krosu obdrželi penalizaci za čas v podobě 28,40 trestných bodů. Třetí výsledek, který se Čechům započítává, je 123,40 trestných bodů Elišky Opravilové s Lasingem. I přes toto vyšší skóre dvojice obdržela trestné body z krosu pouze za překročený čas a na překážkách nechybovala. Jezdkyně startovala jako poslední z týmu a musela dokončit, neboť Petr Veselovský po dvou zastaveních s koněm Veles vzdal a týmu se počítají tři nejlepší výsledky. Navíc měla komplikaci před startem, který byl pro problémy na trati výrazněji opožděn.

Češi tak poskočili po dvou disciplínách o jedno místo výše a jsou aktuálně čtvrtí. Na kontě mají 264,50 trestných bodů. První místo zatím udrželi Němci.

Výsledky všech soutěží naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE