reklama 11B

Český tým stříbrný v PN dětí při CSIO Ciekocinko

ikonka

Početná česká ekipa se představila v pátek 31. srpna v rámci CSIOChJY Ciekocinko. V Poháru národů dětí se našemu týmu ve složení Mariana Michličková, Štěpán Filip, Valentýna Kuková a Petra Pařenicová podařilo dojet pro konečné stříbro…
31.08.2018 20:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci Poháru národů dětí absolvovali jezdci parkur vysoký 125 cm. Startovní listina čítala celkem tři týmy, mezi kterými nechyběli ani Češi.

První kolo dokončili Štěpán Filip v sedle Cascara a Petra Pařenicová s Ebelem bez trestných bodů. Škrtal se výsledek Valentýny Kukové, která v sedle Spotlight Z počítala osm trestných bodů a Češi do druhého kola postoupili se čtyřmi trestnými body Mariany Michličkové a Idee Van de Achterhoek.

V druhém kole jedinou chybu zaznamenal Štěpán Filip s Cascarem, ale tento výsledek se škrtal. Náš tým se tak rozeskakoval o elitní příčky spolu s domácím polským družstvem, které shodně po dvou kolech počítalo čtyři trestné body.  České vlajce patřil stříbrný stupínek s konečným výsledkem šestnácti trestných bodů. Poláci zvítězili s jedinou chybou. Třetím soutěžícím týmem byli Ukrajinci.

Česká republika měla zastoupení také v Poháru národů juniorů. Zde si Tereza Jakubcová v sedle Acobaty T, Valentýna Poláchová spolu se Stuntmanem 10, Kateřina Tomanová a Centisimo a Sára Vingrálková v sedle Kas-Sini DC dojely pro bronz s konečným výsledkem 33 trestných bodů po dvou kolech.

Dvě stříbrné příčky získaly české jezdkyně v dalších pátečních soutěží CSIOChJY. Mezi juniory se dařilo Michaele Rodové v sedle Jersy Flower. V soutěži dětí se z druhého místa radovala Natálie Kovářová spolu s Chacco-To.

Českou hymnu v rámci CSI2* zajistila Valentýna Kuková, která nenašla přemožitele na parkuru vysokém 135 cm v rámci Gold Tour, a to v sedle Philadephii. V nejvyšší soutěži dne při CSI2*, kde překážky měřily 145 cm se z Čechů nejvíce dařilo Alžbětě Vojtkové, která protnula cílovou pásku v sedle Catero Invest s jediným trestným bodem, což stačilo na 11. místo.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE