reklama 11C

Český turf se raduje z rekordních příjmů od PMU

ikonka

Čtvrteční poledne a dostihy? Dříve termín téměř nemyslitelné, ale loni byla ČR zařazena na mapu, na jejíž dostihy se sází u francouzské sázkové kanceláře PMU, a tak i takové termíny se stávají pravidlem. Letošní obrat dosáhl více než 3,6 miliónu eur!
14.07.2018 19:32  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
Po Ceně Hipodromu Most na 2200 metrů, která se konala ve čtvrtek 12. července, bylo oznámeno, že během pěti poledních dostihů z mosteckého hipodromu byl obrat ve Francii více než 1,12 miliónu euro. Před čtyřmi týdny byl poprvé sedmimístný obrat v Karlových Varech, tentokrát byl opět vylepšen.
 
Tři procenta z obratu poputují do České republiky, což je částka přesahující 33 tisíc eur. Páteční kurz koruny k euru byl 25,94, a tak by co Česka mělo dorazit více než 850 tisíc korun!
 
Pod patronátem PMU letos proběhlo celkem 20 dostihů a celkový obrat během nich dosáhl více než 3,6 miliónu eur. Podařilo se tak zajistit velmi dobrou prezentaci České republiky nejen ve Francii. Spolupráce mezi francouzskou a českou stranou by tak mohla pokračovat i v příštím roce.
 
Ilustrační foto Ivan Krejza (Jezdci.cz)



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE