reklama 11B

Český parkurový tým vstoupí do série Poháru národů

ikonka

České národní družstvo má v plánu v pátek 4. května účast v prvním letošním Poháru národů ve skákání. Ten se pojede v rámci CSIO3* v rakouském Linci a na jeho start se postaví Zuzana Zelinková, Alena Gasperl, Aleš Opatrný a Ondřej Zvára.
02.05.2018 10:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
CSIO3* v Linci začne ve čtvrtek 3. května. Jedním z vrcholů bude dvoukolový Pohár národů, který se pojede o den později. Českou republiku, která je i v letošní sezoně zařazená do evropské Divize 2, budou reprezentovat Alena Gasperl, Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára.
 
První jmenovaná jezdkyně žije trvale právě v Rakousku a do soutěží CSIO má nahlášené koně Coupe Daenemark, Allman a Quanta 13. Aleš Opatrný bude závodit s Clintgoldem a Chablem, Zuzana Zelinková se představí v sedle Caleriho a Evity R a Ondřej Zvára má přihlášené koně Cento Lano a Quimero M.
 
Pravidla Poháru národů se pro rok 2018 změnila, provází je však řada jednání zejména o Divizi 2, kam spadá i Česko. Jisté je, že do celosvětového finále v Barceloně by měly postoupit z "dvojky" dva celky.
 

Výsledky ze závodů CSIO Linec najdete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE