reklama 11A

Česko má medailovou naději na ME v drezuře v Olivě

Dvakrát druhá byla Eva Vavříková s koněm Belle Ennie při mistrovství Evropy ve španělské Olivě. To vyvrcholí finálovou úlohou, která se pojede v neděli 24. července. Osmnáctka nejlepších ze dvou kol tam pojede o medaile. Eva Vavříková je mezi nimi.
23.07.2016 09:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Eva Vavřková s Belle Ennie byla druhá v zahajovací úloze při drezurním ME dětí v Olivě. Ta se jela ve středu 20. července. O dva dny později zopakovala svůj výkon v druhé soutěži. Porazit dokázala pouze Ruska Anna Guseynova. Ze dvou kol vzešlo 18 finalistů, kteří změří síly ve finále v neděli 24. července. V něm se výsledky počítají samostatně, ale Eva Vavříková dokázala, že na medailové umístění. Nicméně už v tento moment se jedná o neuvěřitelný úspěch!

Juniorské reprezentantky Aneta Havlíčková a Alexandra Hanáčková podaly také velmi pěkné výkony, avšak jejich finále je také omezeno na 18 nejlepších dvojic. Juniorských jezdců je tolik, že museli být rozděleni do dvou oddělení. Po první polovině startujících, kteří závodili v pátek, byla Aneta Havlíčková s Ce Soir na 22. místě, Alexandra Hanáčková byla na 30. příčce.


Výsledky sledujte pod tímto odkazem.

 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE