reklama 11C

České výkony při pátečním CSI Opglabbeek

ikonka

V belgickém Opglabbeeku se při mezinárodních skokových závodech CSI2* prezentují také dva čeští jezdci. Na dělené první místo dosáhla v pátek 1. června česká jezdkyně Emma Augier de Moussac, když v soutěži pro mladé koně při CSIYH1* nechybovala…
02.06.2018 09:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac nastoupila do soutěže pro pětileté koně s valachem Nikias Vd Bisschop. Na pětileté koně čekal parkur 115 centimetrů vysoký, který se této české dvojici podařil dokončit bez trestných bodů. Díky tomu si dojela pro první dělené místo.

V téže soutěži startoval také Filip Doležal s koněm I´m Special The One AK. I tento český jezdec provedl parkurem svého koně bezchybně, na konto si však připsal jeden trestný bod za čas. To ho zařadilo na devátou příčku ve výsledkové listině.

Nejvyšší soutěží byl parkur 140 centimetrů vysoký, v němž taktéž nastoupili oba čeští zástupci. Lepší výsledek předvedla Emma Augier de Moussac, a to v sedle koně J.C.S. Chacco Dia. Na parkuru si připsala celkem 4 trestné body za jedno shození.

Český jezdec Filip Doležal sedlal na tomto parkuru koně Exklusive Demeter. Tato česká dvojice si nakonec odnesla ze soutěže 5 trestných bodů, včetně jednobodové penalizace za překročený čas.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE