reklama 11D

České výhry při sobotním CSN Wiener Neustadt

ikonka

Sobotní program 20. října při národních závodech CSN v rakouském Wiener Neustadtu dopadl velice úspěšně pro českou ekipu. Ten den totiž dosáhly sestry Najmanovy na dvě vítězství. Dařilo se i dalším jezdcům včetně Olivera Písaříka…
21.10.2018 09:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sofie Najmanová sedlala úspěšně Lexuse na parkuru 125 centimetrů vysokém. Soutěž hodnocenou na čas absolvovala suverénně v nejlepším čase, když na své nejbližší soupeře měla více jak tří vteřinový náskok. Zaslouženě tak zvítězila. Jezdkyně zároveň potvrdila dobrou formu s Pass Away, když obsadila ještě čtvrté místo.

Ve vyšších soutěžích bylo možné opět vidět i Ivu Holíkovou. Na parkuru 130 centimetrů vysokém se probojovala do elitní desítky, když si po bezchybném výkonu zasloužila s Luanou T osmou příčku.

Laura Najmanová navázala na páteční vítězství, a i v sobotu získala první příčku. Tentokrát se jednalo o skokovou zkoušku na čas s výškou překážek 105 centimetrů. Česká zástupkyně dosáhla na nejlepší čas s Nordem. Na pátém místě se pak v téže soutěži umístil Oliver Písařík s Evitou R.

Oliveru Písaříkovi se s Evitou R dařilo i v následující soutěži 115 centimetrů vysoké. Tentokrát byla hodnocena na styl a tato česká dvojice získala 8,0 bodů. Jezdec zároveň skončil čtvrtý s Remusem, když jeho jízdu ohodnotili rozhodčí výsledkem 7,7 bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE