reklama 11D

České starty při CEI v Soltu

ikonka

V maďarském Soltu se ve dnech 8. -10. června reprezentovalo na mezinárodních závodech ve vytrvalosti několik českých dvojic. V náročné soutěži při CEI** startoval Petr Jadlovský společně s koněm Naomi Dakota a Lucie Krejčová s koněm Lamia 1…
11.06.2018 13:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na jezdce v rámci CEI2* čekala soutěž 120 kilometrů dlouhá. Ze sedmnácti startujících se pouze osm dostalo do cíle. To byl případ i dvou českých reprezentantů. O něco lepší výkon podal Petr Jadlovský, který s koněm Naomi Dakota získal konečné páté místo. Trasu zajel v čase 07:10:28 s průměrným tempem 16,73 kilometrů za hodinu.

Na šestou pozici pak dosáhla Lucie Krejčová. S koněm Lamia 1 dokončila soutěž v čase 07:57:11 a průměrné tempo této dvojice bylo 15,09 kilometrů za hodinu.

V rámci mezinárodních závodů se uskutečnily ještě soutěže CEI3*, 2x CEI1* a CEI-J-YR*. Tři zástupce jsme měli právě při CEI1*. V první soutěži při této úrovni se dařilo Anně Buštové. S koněm Zoja si dojela pro pěkné třetí místo.

V rámci druhé soutěže CEI1* se na startu za Českou republiku prezentovala pouze Lucie Škábová. S koněm Tabur zvládla dokončit tuto trasu a dojela si v početnější konkurenci pro šesté místo. Obě tyto soutěže byly 80 kilometrů dlouhé.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE