reklama 11C

České reprezentantky úspěšné na CSI v Arezzu

O skvělých výkonech Zuzany Zelinkové s mladými koňmi na CSI v Arezzu jsme vás již informovali. V pátek se kromě ní na start postavily další české jezdkyně: Barbora Tomanová, Iva Holíková, Kateřina Tomanová a Tereza Svobodová...
17.03.2017 19:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Zuzana Zelinková v pátek 17. března závodila v rámci CSI3* v italském Arezzu se svými staršími svěřenci. V dvoufázové soutěži Silver Tour na výšce překážek 140 cm sedlala Kleiner Lorda. Nástrahy parkuru tato dvojice překonala s čistým kontem, avšak dosažený čas  je odsunul až na 35. pozici. Se svou stájovou jedničkou Calerim II startovala v další soutěži Silver Tour (140 cm), a jejich výkon bez zatížení jediného trestného bodu stačil na 9. místo.

Dále se v rámci soutěží CSI3* představila Barbora Tomanová. Ta se pátečního programu zúčastnila se čtyřmi koňmi. Z dvoufázové soutěže Silver Tour s výškou překážek 140 cm, kde startovala s Corcovadem, si odnesla 1 trestný bod z první fáze, a umístila se tak na 19. pozici. S klisnou Scarface závodila v soutěži 135 cm na čas, a po připsání 1 trestného bodu získala 18. místo. Ve dvoufázové soutěži Silver Tour (135 cm) sedlala Denise. Jejich zatížení 8 trestnými body z první fáze je odsunul až na 67. místo. Čtvrtého koně Barbora Tomanová představila v soutěži Silver Tour (130 cm). V sedle s Djumperem zajela obě fáze čistě, ale čas stačil na 20. příčku výsledkové listiny.

Parkurů při CSI1* se zúčastnily Iva Holíková, Kateřina Tomanová a Tereza Svobodová. V soutěži na čas Bronze Tour s výškou překážek 115 cm, se Češkám dařilo a všechny tři ji absolvovaly bez trestných bodů. O výsledné umístění tak rozhodoval čas. S tím si nejlépe poradila Iva Holíková v sedle Britanii, která vybojovala 5. místo. Výkon Kateřiny Tomanové a Rain Mana stačil na 7. místo. Tato jezdkyně se soutěže zúčastnila také s dalším svým svěřencem Caprusem, se kterým obsadila 15. místo. Tereza Sovobodová v sedle Terry Z se umístila na 11. příčce. I v další soutěži české reprezentantky ani jednou nechybovaly a všechny dokončily bez trestných bodů. Nejlepšího času dosáhla dvojice Kateřina Tomanová a Carpus, a vybojovala tak 5. místo. Tato jezdkyně startovala i s druhým koněm Jackpotem a získala s ním 10. příčku. Tereza Svobodová s Cartagenou W se umístila na 11. pozici. Tato jezdkyně závodila jako jediná z České republiky v soutěži Children Tour s výškou překážek 110 cm. Zde obsadila zlatou příčku s Catalpou P a stříbrnou se Sympatií S. Iva Holíková se svým druhým koněm Con No Name Z startovala v rámci CSI3* v soutěži Silver Tour (130 cm). V první fázi inkasovala 4 trestné body, které dvojici odsunula do druhé poloviny výsledkové listiny.

Kompletní výsledky a startovní listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE