reklama 11D

České parkurové družstvo čeká druhý Pohár národů

Český národní tým se letos podruhé zapojí do série skokového Poháru národů. Stane se tak v polských Sopotech, kde se v pátek 9. června pojede soutěž družstev v rámci závodů CSIO5*. Podrobnosti k české účasti najdete v článku.
06.06.2017 11:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Kamil Papoušek je jedním z reprezentantů, kteří pojedou na CSIO Sopoty. Foto: archiv Jezdci.cz / Kateřina Návojová

Pět členů českého parkurového „A“ týmu se vypraví do Polska, aby ve dnech 8. – 11. června soutěžili na CSIO v Sopotech. Závody budou mít dva vrcholy. V pátek 9. června se pojede Pohár národů bodovaný do Divize 2, kam patří také Česká republika. O dva dny později je na programu Grand Prix.
 
Česká jezdecká federace vysílá do Sopot Emmu de Moussac, Aleše Opatrného, Kamila Papouška, Zuzanu Zelinkovou a Ondřeje Zváru. Do pohárové soutěže urči vedoucí ekipy čtyři z nich.
 
Emma de Moussac má do CSIO nahlášenou Divu, Kanonju a Domina van de Valhoeve. Aleš Opatrný bude sedlat Balguera, VDL Fakira a Dimara VD Loosie Heide. Zuzana Zelinková se bude prezentovat s Calerim, Kleiner Lordem a Larimou, a tři koně má i Kamil Papoušek, a to Centissima, Nadala Z a Flyinga. Ondřej Zvára bude závodit s Cento Lanem a Quimerem.
 

Výsledky z CSIO Sopoty najdete v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE