reklama 11C

České mezinárodní jezdecké závody v roce 2017

V České republice by se mělo v roce 2017 uskutečnit celkem sedm mezinárodních závodů, a to od dubna do počátku července. Pouze ve spřežení se uskuteční dva mítinky, v dalších případech se jedná vždy o jinou disciplínu…
20.10.2016 10:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Prvními mezinárodními závody na území České republiky buderoce 2017 CAIKladrubech nad Labem. Jedná se o soutěže kategorie CAI3* pro jednospřeží, dvojspřeží i čtyřspřeží, které jsou známé také pod názvem Rudolfův pohár. Termín byl stanoven na 20. – 23. dubna.  

Během května se konají mezinárodní závodyreiningu, a to v Kozlovicích. CRI3*. Datum jejich konání je 5. května.

Velmi vytížený budepohledu mezinárodních závodů červen. Nejprve se ve dnech 9. – 10. červa uskuteční vytrvalostní klání. Ve Slavošově se bude závodit ve dnech 9. – 10. června. O týden později, tedy od 16. do 18. června, se přesune pozornost do Brna, kde se uskuteční tradiční Světový pohárdrezuře, tedy soutěže CDI-W. Dále proběhnou soutěže CDI3*, CDIJ a CDIP.

Tradiční skokové závody v Olomouci CSI3*-W, CSIJ-A, CSIU25-A a CSIYH1* jsou v plánu na 22. až 25. června a opět se jedná o jediný mezinárodní skokový mítink na našem území.

V přelomovém prodlouženém víkendu 28. června – 2. července se pak konají poslední dvoje mezinárodní závody u nás. Jedná se o CAI3* Nebanice, a to opět pro kategorie jednospřeží, dvojspřeží i čtyřspřeží, a dále pak voltižní závody CVI1*, CVI2*, CVI3* a jednohvězdové i dvouhvězdové úrovně pro děti a juniory.

Kompletní seznam mezinárodních závodů naleznete na webu FEI ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE