reklama 11B

České bezchybné jízdy při čtvrtečním CSI Oliva

ikonka

Během čtvrtečního dne 4. října se českým jezdkyním podařilo hned několikrát dokončit bezchybně některou ze soutěží jedoucích se při CSI v Olivě. Na mezinárodních skokových závodech získala ten den dvě dvanácté příčky Zuzana Zelinková…
04.10.2018 20:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V Olivě se skákalo nejen při CSI2*, ale také v rámci soutěží CSIYH1*. A právě v soutěžích pro mladé koně se dařilo Zuzaně Zelinkové. Ta si dojela pro dvanácté místo se sedmiletou Calirou T. jednalo se o soutěž dvoufázového skákání s výškou překážek 135 centimetrů. Česká dvojice přitom chybovala až v druhé části parkuru.

Stejně tak dvanáctou příčku získala Zuzana Zelinková i v soutěži pro šestileté koně. Tam představila klisnu Ekatharinu a opět si připsala jedno shození v druhé fázi. Na takto staré koně čekal parkur 125 centimetrů vysoký. Česká dvojice předvedla velice rychlou druhou fázi, která by jinak stačila na umístění v elitní trojici.

V soutěžích Gold Tour při CSI2* jsme mohli vidět tento den obě české jezdkyně. Bezchybný výkon se podařil Anně Kellnerové se Silverstonem G, a to na parkuru 130 centimetrů vysokém. Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas.

Druhá česká jezdkyně Zuzana Zelinková absolvovala s Calerim II parkur 145 centimetrů vysoký. Ten dokončila s jedním shozením. Tento výkon ještě stačil na umístění v elitní desítce.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE