reklama 11D

České barvy na závodech Toscana Tour v Arezzu

Ve dnech 29. března až 3. dubna probíhají v Arezzu mezinárodní skokové závody, které jsou součásti série zvané Toscana Tour. V úvodu závodů se na kolbišti objevila Nikola Bieliková s mladými koňmi, startovat bude také Michaela Hasnedlová.
30.03.2016 16:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V Arezzu závodí Nikola Bieliková. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Závody CSI jsoutřetím zastavením v sérii Toscana Tour 2016 v Arezzu. První dny jsou věnovány soutěžím pro mladé koně v rámci CSIYH1*. V nich se představila Nikola Bieliková v několika vydařených startech
 
S šestiletou klisnou Vinicí startovala v úterý v soutěži s překážkami do 125 cm a ani jednou nechybovala. Na stejném parkuru pak dvakrát zaváhala v sedle stejně staré Capri FZ. Sedmiletý valach s překonal o pět centimetrů vyšší parkur bez trestných bodů.
 
Do CSIYH nastoupila Nikola Bieliková také ve středu. S Vinicí překonala kurz soutěže pro šestileté opět bezchybně a v čase, který stačil na výbornou šestou příčku. Čistá byla také s Capri FT. Casillas s na parkuru pro sedmileté koně jednou chyboval.
 
V soutěžích, které patří pod kategorii CSI1* by měla také závodit Michaela Hasnedlová. Ty však teprve přijdou na řadu v pátek.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE