reklama 11A

Česká voltižní ekipa odstartuje na CVI Salzburg

ikonka

V rámci mezinárodních voltižních závodů CVI, které se konají v termínu 7. – 10. prosince v rakouském Salzburgu, se představí početná česká ekipa. Součástí tohoto mítinku budou také soutěže voltižního Světového poháru 2017/2018…
05.12.2017 18:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Dvě české reprezentantky odstartují v českých barvách v soutěžích v rámci CVI3*. Spolu s koněm Aladin se zde představí Weronika Zelinková. Kateřina Kocurová se pak zde představí na koni Patriot. I v juniorských soutěžích při CVIJ2* budeme mít možnost držet palce dvěma Češkám. Nela Stříbrná i Lucie Kubíková odstartují na Patriotovi.

Největší zastoupen bude mít česká vlajka v soutěžích pro děti, kde budeme mít čtyři reprezentanty. Spolu s Aladinem se postaví na start CVICh2* Tereza Czyžová, Michaela Milatová, Barbora Kyselá a Cathrine Michele Malíková.

Součástí tohoto mítinku budou také soutěže v rámci již třetího kola voltižního Světového poháru 2017/2018, které se uskuteční v rámci pátečního a sobotního programu. O důležité body do žebříčku budou bojovat jezdci v kategorii jednotlivců žen a můžu i dvojic.

Startovní a výsledkové listiny budou později k nalezení ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE