reklama 11B

Česká hymna ze sobotního CSI v Šamoríně

ikonka

I v sobotu 4. srpna jsme se ve slovenském Šamoríně dočkali české hymny. Při mezinárodních závodech CSIO pro děti a juniory se o ni zasloužila Mariana Michlíčková. Nejlepší výkon podala v soutěži při CSI1*, a to s Cornet´s Boyem…
04.08.2018 14:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Šamorínem zněla druhý den po sobě česká hymna. Tentokrát se jednalo o vítězství v soutěži CSI1* a parkuru 125/130 centimetrů vysokém. V rozeskakování předvedla suverénně nejlepší jízdu česká jezdkyně Mariana Michlíčková. Letos čtrnáctiletá česká zástupkyně sedlala Cornet´s Boye. V rozeskakování měla na své soupeře náskok téměř jedné vteřiny.

Do rozeskakování se dostala ještě jedna česká jezdkyně, a to Petra Pařenicová. S Ebel dokončila trasu rozeskakování s jednou chybou na kontě, což ji společně s velice rychlým časem stačilo na konečné páté místo. Její čas byl druhý nejlepší v rámci rozeskakování a v případě bezchybné jízdy by nestačil pouze na čas Mariany Michlíčkové.

V juniorské soutěži při CSIOJ se dařilo Sáře Vingrálkové. S Celanou Z postoupila na parkuru 130 centimetrů vysokém díky bezchybnému základnímu kolu do rozeskakování. V něm se nakonec rozhodla vzdát a dojela si pro páté místo ve výsledkové listině.

V elitní desítce skončila i Kateřina Tomanová. Tato česká jezdkyně absolvovala základní kolo s koněm Chacco Gold celkem s 5 trestnými body. Výsledek jí stačil na osmou pozici.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE