reklama 11B

Česká ekipa se chystá na zaříjové CIC do Strzegomi

Mezinárodní závody v polské Strzegomi, které se konají ve dnech 15. – 17. září, budou opět s českým zastoupením. Tentokrát by se mělo představit hned devět českých reprezentantů, kteří jsou nahlášeni do soutěží CICYH1*, CIC1* i CIC2*…
13.09.2017 15:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejtěžší úrovní v rámci těchto zářijových závodů bude CIC2*, kam je nahlášena trojice českých reprezentantů. Mezi nimi nechybí vítězka letošního ročníku Zlaté podkovy Eliška Orctová, dále pak Robert Pokorný a Adéla Svobodová. Nahlášena byla i zlatá mistrovská dvojice Miloslav Příhoda a Lord, avšak jezdec po zranění na skokových závodech zřejmě již do konce této sezony závodit nebude.  

Na úrovni jedné hvězdy by se pak měl představit Jaroslav Abík, Roman Falta, Barbora Kamírová, opět Adéla Svobodová a také Petr Vančura.  Ve Strzegomi nechybí ani soutěž pro mladé koně CICYH1*, kde by se měl prezentovat se dvěma svěřenci (Go´Brian, Shutterflyke) Miroslav Trunda, a dále také Adéla Svobodová (Double Clear) a Martin Maivald (Gidran XXI-2/Růžena). Jedná se o šestileté koně.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE