reklama 11B

Češi ve čtvrtek zahájili CSIO v Sopotech

V polských Sopotech se český tým postaví k druhému startu při CSIO v pátečním Poháru národů. Během čtvrtečního dne 8. června se naši reprezentanti poprvé představili při některých ze soutěží. Část z nich přitom pojala úvodní den tréninkově…
08.06.2017 20:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Hned u několika dvojic bylo totiž možné ve výsledcích najít verdikt „vzdal“. Čeští jezdci však pouze seznámili své koně s místním prostředním a chtěli pošetřit jejich síly. To však nebyl případ třeba Zuzany Zelinkové, které se dařilo s klisnou Larima a v soutěži 140 centimetrů vysoké skončily po bezchybném výkonu v elitní dvacítce. Bez chyb dokončil i Aleš Opatrný a Balguero, za překročený čas však inkasovali 4 trestné body.

V soutěži 145 centimetrů vysoké si z českých dvojic nejlépe vedl Kamil Papoušek a Nadal Z, kteří dokončili s jedním trestným bodem za čas. Na stejný výsledek dosáhla i s pomalejším časem Emma Augier de Moussac s klisnou Kanonja.

Závěrečnou páteční soutěž s výškou překážek 150 centimetrů pak bezchybně dokončil Ondřej Zvára a Quimero-M. Dosažený čas je zařadil v početné konkurenci 90 jezdců na pěkné sedmnácté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE