reklama 11D

Češi úspěšně zahájili srpnové CSI Lier

ikonka

V rámci mezinárodních závodů CSI2* se v belgickém Lieru představují také české dvojice. O úvod skokového mítinku se postaral pátek 17. srpna, který se vydařil především Emmě Augier de Moussac. Ta si dojela pro dvě umístění v elitní desítce…
17.08.2018 20:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac získala během pátečního dne dokonce dělené první místo. Na to dosáhla s valachem Nikias VD Bisschop, a to díky bezchybnému výkonu v soutěži jedoucí se při CSIYH1*. Jednalo se o parkur pro pětileté koně. Celkem třináct dvojic se dostalo do cíle bez trestných bodů a ty se následně podělili o první příčku. Čas tentokrát nerozhodoval o pořadí.  

To však již nebyl případ šestiletých koní. Ve dvoufázovém skákání hrály roli trestné body i čas. Na startu se z české ekipy objevila Michaela Rodová, která s Centadintonem inkasovala 8 trestných bodů v první fázi. Tu druhou již dokončila bez chyb.

V soutěžích CSI2* se na startu představily obě dvě již zmíněné jezdkyně. V soutěži 140 centimetrů vysoké se více dařilo Emmě Augier de Moussac. Ve dvoufázovém skákání totiž v sedle valacha Jules Verne DB předvedla bezchybnou a rychlou jízdu, která jí vynesla šesté místo konečného pořadí.

Tento parkur byl zároveň nejtěžší soutěží prvního závodního dne.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE