reklama 11B

Češi startují na národních závodech v Kreuthu

ikonka

V německém Kreuthu se již od úterý 27. února závodí při národních skokových závodech CSN. Na startu tentokrát nechybí ani několik českých dvojic. Již v úvodu se našim zástupcům dařilo a díky Ondřeji Pospíšilovi jsme se dočkali i výhry…
01.03.2018 08:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Za Českou republiku se na závodech prezentuje Petr Dohnal, Ondřej Pospíšil, Aneta Hemerová a Anežka Dittrichová. 

Ondřej Pospíšil sedlá v Kreuthu několik koní a ukazuje, že se mu na začátku sezony opravdu daří. V úterý si připsal na své konto vítězství v soutěži stupně L (115 cm), která se jela na čas. Český zástupce sedal koně Casanova vh Bontehof Z a v cíli měl náskok více jak pět vteřin na své nejbližší soupeře. V těžších soutěžích pak Ondřej Pospíšil dobře prezentoval koně Einfach i Zandiro.

V sedle Einfacha si v závěrečné úterní soutěži dojel pro páté místo, a to po bezchybném výkonu na parkuru M** (135cm). Česká dvojice obdržela pouze jednobodovou penalizaci za překročený čas. Podobný scénář měla i středeční závěrečná soutěž. Opět s jedním trestným bodem na kontě si však tentokrát dojela tato česká dvojice pro konečné šesté místo.

Petr Dohnal dosáhl na pěkné třetí místo v soutěži M* (125 cm), která se konala během úterního odpoledne. V soutěži na čas předvedl třetí nejrychlejší jízdu s koněm Monte Power. O den později pak tato dvojice skončila na stejně vysokém parkuru na osmé pozici.

Závody pokračují i další závodní dny, až do neděle.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE