reklama 11B

Češi si na CICO ve WrN drží zatím páté místo

Čeští jezdci ve všestrannosti poprvé v historii bojují v Poháru národů CICO na úrovni tří hvězd. Po úvodní drezuře si v pátek 30. června drží v rakouském Wiener Neustadtu pěkné páté místo. V individuální soutěži si pak nejlépe vede Robert Pokorný…
30.06.2017 18:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V českém čtyřčlenném týmu se nejlépe předvedl Robert Pokorný s klisnou Boline, kteří získali pouze 47,6 trestných bodů. Přispěli tak nejen výrazně k páté příčce českého týmu, ale jsou zároveň i pátí mezi jednotlivci. Dobře si vede i Miloslav Příhoda a Captain Hero. Ti si připsali 50,3 trestných bodů, což v individuální soutěži stačí stále na umístění v elitní desítce.

V týmu se dále představila Eliška Opravilová s Lasingem, která obdržela 57 trestných bodů. Jak sama jezdkyně řekla, po vydařeném úvodu hřebec bohužel přeskočil v jednom kontracvalu, což se výrazněji projevilo v hodnocení. Petr Veselovský s Velesem pak inkasoval 57,60 trestných bodů a jejich výsledek se tedy do průběžného hodnocení družstva nepočítá.

Česká republika je tak po první disciplíně na páté pozici z osmi států. Na kontě má 154,90 trestných bodů. Vedoucí Německo má zatím 145 trestných bodů.

V rámci soutěže CIC1* se po drezurní zkoušce řadí v početné konkurenci na pěkné desáté místo Eliška Opravilová a Dunkas A, kteří získali 44,7 trestných bodů. V CIC2* je zatím dvanáctý Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat. I oni mají na kontě výsledek pod padesát bodů, a to konkrétně 48,1 trestných bodů.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.                 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE