reklama 11A

Češi sbírali přední příčky první den CSIO Šamorín

Ve čtvrtek 31. srpna zahájili čeští jezdci svou účast na CSIO v Šamoríně. Během prvního dne se dařilo Zuzaně Zelinkové, která na parkuru vysokém 150 cm při CSIO3* v sedle Kleiner Lorda jednou chybovala. Pro zlato v rámci CSI2* si dojel Marek Klus…
31.08.2017 19:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Úspěšné zahájení závodů CSIO3* ve slovenském Šamoríně má za sebou Zuzana Zelinková. Česká reprezentantka nastoupila ve čtvrtek do soutěže s výškou překážek 150 cm v sedle Kleiner Lorda. Dvojice dokončila základní kolo s chybou, což i tak v konkurenci jednačtyřiceti startujících stačilo na 11. místo.

Na parkuru vysokém 135 cm při CSI2* zazářil Marek Klus. Jezdec si v sedle Sabeliuse dojel ve startovním poli šestatřiceti dvojic pro vítězství.

Naši reprezentanti se neztratili ani v soutěži při CSI2*, kde překážky měřily 140 cm. Odtud si Zuzana Zelinková spolu s Felicitou odvezla čtyři trestné body z druhé fáze a Marek Klus v sedle Crada von Wichtenstein chybu z fáze první.

Další české vítězství zajistila Zuzana Zelinková v sedle Harca – N, když se postavila na dělenou první příčku výsledkové listiny soutěže v rámci CSIYH pro pěti- a šestileté koně na překážkách vysokých 115/125 cm.

Na parkuru vysokém 110 cm při CSI1* startovala v sedle dvou svých koní Lucie Vyskočilová. Česká reprezentka v osmnáctičlenném startovním poli obsadila v sedle Black Jacka druhé a v sedle Quick Silver třetí příčku výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE