reklama 11A

Češi pokračují na vítězné vlně při CSI Wr Neustadt

ikonka

I ve středu 15. srpna sbírali čeští jezdci přední příčky ve výsledkových listinách CSI Wiener Neustadt. Druhé vítězství v rámci Elite Tour zaznamenala Adéla Pokorná v sedle Alabamy 2. Češi se ale postavili i na dělené první příčky s mladými koňmi…
15.08.2018 20:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Druhou zlatou příčku v řadě si v Elite Tour I CSI2*, kde překážky měřily 110 cm, připsala Adéla Pokorná v sedle Alabamy 2. Stříbro z předešlého dne se v této soutěži podařilo zopakovat také Lauře Najmanové, a to spolu s Nordem.

Sofie Najmanová byla opět nejúspěšnější Češkou v rámci středeční Premium Tour CSI2*, kde v sedle Casanovy S brala po čistém výsledku sedmou příčku.

Česká vlajka nechyběla na dělených prvních příčkách všech tří věkových kategorií hodnocených v rámci CSIYH1*. Hned se dvěma svěřenci si pro toto dělené vítězství dojel Filip Doležal v kategorii pětiletých, a to spolu s I’m Special The One AK a Nagano.  Stejný osud potkal v sedle svých dvou šestiletých svěřenců Kamila Papouška. Ten si pro dělené zlato dojel na parkuru vysokém 125 cm v sedlech koní Gaspari a Great Feeling. Stejnému jezdci se takto vydařily dva starty také se sedmiletými. Tam se na elitní příčku postavil spolu s koňmi Lotus Sobral Da Costa a Loki. Další první příčku pro českou vlajku zde připsala také Nikola Bieliková, a to výkonem v sedle G-Star SL.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Lukáš Najman




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE