reklama 11C

Češi nastoupí do Poháru národů v Budapešti sedmí

ikonka

V neděli 12. srpna čeká na české jezdce důležitý závod při CSIO5* v Budapešti. Uskuteční se totiž Pohár národů, který rozhodne o tom, které dva celky se dostanou do finále. Český tým si vylosoval snad šťastnou startovní pozici číslo sedm...
12.08.2018 09:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V Poháru národů se představí celkem osm týmů. Jedničku mají Poláci, kteří budou následováni Bulhary. Třetí startovní pozici pak má tým z Rakouska. Čtvrtí půjdou Portugalci, po nichž pak půjdou na strat Norové.

Domácí celek si vylosoval šestku. Český tým bude startovat jako předposlední, a to ze sedmé startovní pozice. Po nich půjdou již jen Řekové.

Připomeňme si, že český tým již dokázal i v Budapešti zvítězit. Tentokrát nastoupí ve složení Zuzana Zelinková, Ondřej Zvára, Anna Kellnerová a Aleš Opatrý.

Česká úřadující mistryně Zuzana Zelinková se představí v sedle Caleriho II. Ondřej Zvára bude tentokrát sedla Quimera-M. Jako třetí bude za český tým bojovat Anna Kellnerová, kterou bude možné vidět v sedle Silverstone G. Jako poslední pak na start nastoupí Aleš Opatrný s VDL Fakirem.  Šéfem české ekipy je Markéta Šveňková.

 

Závody je možné sledovat také online, a to nejen na FEI TV. Bezplatný link je dostupný ZDE. Startovní a výsledkové listiny bude možné najít TADY.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE