reklama 11D

Češi na CIC při říjnové Strzegomi po drezuře

ikonka

Páteční den 12. října byl opět ve znamením drezur, a to v rámci mezinárodních závodů všestrannosti Strzegom October Festival. V náročné CIC3* máme tři zástupce, přičemž nejlépe si vede Eliška Opravilová. V CCI1* je v Top Ten Miroslav Trunda…
12.10.2018 18:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V rámci tříhvězdové úrovně jsou vypsány dvě soutěže. Zatímco v CCI3* nemáme české zástupce, na startu CIC3* jsou hned tři čeští reprezentanti. Nejlepší hodnocení v drezuře získala z této české trojice Eliška Opravilová s Dunkasem A, která obdržela od rozhodčích 38,90 trestných bodů. To stačí na průběžné 25. místo.

Čeští zástupci však podali velice podobně hodnocené výsledky. Jen o dvě příčky níže je Miloslav Příhoda s Ferreolusel Lat, když mají na kontě 39,00 trestných bodů. Třetí česká dvojice, Barbora Kamírová a Vanessa Mae, si připsala 40,70 trestných bodů. O první tři pozice se dělí němečtí a britští zástupci výkony pod 30 trestných bodů.

V rámci mezinárodních zkoušek patří nejlepší umístění po drezuře Miroslavu Trundovi. Se Shutterflyke jsou v soutěži CCI1* v sekci B na pěkném osmém místě. Na kontě přitom mají 31,50 trestných bodů. Dobrý výkon podal tento jezdec i s druhým koněm Go´Brien, s nímž inkasoval v téže soutěži 36,50 trestných bodů.

V CCI2* se na průběžné 17. místo po drezuře posunula po odjetí všech jezdců Eliška Orctová. Ta startovala s Bonusem 1 již během čtvrtečního dne a v pátek jen čekala na výkony soupeřů.

 

Během sobotního dne jsou na programu jak terénní jízdy, neboť někteří jezdci se představí ve skokové zkoušce.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE.

Foto: archiv jezdkyně (Eliška Opravilová)




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE