reklama 11D

Češi dvakrát vítězní při CSI Michalowice

ikonka

Vydařený den mají za sebou čeští reprezentanti na mezinárodních závodech CSI2* v polských Michalowicích. V sobotu 20. října bylo totiž možné hned dvakrát slyšet českou hymnu. V nejtěžší soutěži dne zvítězila Sára Vingrálková…
20.10.2018 20:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O závěr závodního dne při CSI2* se v polských Michalowicích postarala skoková soutěž Gold Round Final. K naší velké radosti se právě na závěr dne hrála česká hymna. Nejlepší výkon totiž podala Sára Vingrálková s Celanou Z. Jako jediná Češka postoupila po bezchybném základním kole do rozeskakování, v němž následně podala nejlepší výkon. Dokončila bezchybně soutěž 145 centimetrů vysokou, v čase 36,45 vteřiny. To navíc znamenalo více jak vteřinový náskok na své další soupeře.

O účast v rozeskakování se připravil Aleš Opatrný s Idariem van het Netehof bohužel na posledním skoku, kde došlo k jediné chybě. Jedno shození si na konto připsal i Jiří Hruška s Acoradii Mx-I2M, stejně jako Sára Vingrálková s Kas-Sinim DC.

Druhé české vítězství jsme slavili díky Marku Klusovi, který nenašel přemožitele se Solidatem. Jednalo se o skokovou zkoušku pro šestileté a sedmileté koně, kde rozhodoval dosažený čas. Na účastníky čekal parkur 125/130 centimetrů vysoký.

Na dekorování se dostala díky vydařené jízdě i Vladislava Humplíková. S Bueneou Utopií absolvovala soutěž Silver Round s výškou překážek 130 centimetrů. Po bezchybné jízdě získala tato dvojice pěkné třetí místo.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Dava Palej




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE