reklama 11D

Češi dokončili Pohár národů v Sopotech jako čtvrtí

V pátek 9. června se v polských Sopotech odehrál Pohár národů bodovaný do evropské Divize 2. V konkurenci třinácti celků, v jejichž řadách byly mnohdy světové hvězdy, se českým jezdcům povedlo vybojovat 4. místo. Více se dočtete v článku.
09.06.2017 18:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Ondřej Zvára s Cento Lanem se v prvním kole PN v Sopotech blýskl nulou. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

 

Do Poháru národů v Sopotech nastoupilo české družstvo ve složení: Zuzana Zelinková – Caleri-II, Ondřej Zvára – Cento Lano, Kamil Papoušek – Centisimo a Aleš Opatrný – VDL Fakir.
 
V prvním kole se blýskl Ondřej Zvára, který byl prvním a dlouho jediným jezdcem, který dokončil kolo bez trestných bodů. Do druhého kola šli Češi nakonec z třetí příčky celkem s 10 trestnými body.
 
V druhých jízdách podávali rovněž solidní a vyrovnané výkony. Jejich celkové skóre nakonec činilo 19 trestných bodů, což stačilo na 4. místo. Podrobně jsme celý průběh soutěže sledovali v online reportáži, kterou najdete v souvisejících článcích níže.
 
O vítězství se rozeskakovali jezdci USA a Nizozemí. Sanne Thijssen (NED), které je teprve 19 let chybovala jednou. Za USA jela zkušená Laura Kraut, avšak i ona shodila hned druhou překážku a musela tak výrazně přidat na tempu. Nakonec projela cílem rychleji než nizozemská dvojice. Pohár národů tak v Sopotech vyhráli Američané.
 

Celkové výsledky najdete v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE