reklama 11C

Červnové závody Working Equitation v Pticích

ikonka

V neděli 24. června se v areálu Tamare Ptice uskutečnily závody v rozvíjející se disciplíně Working Equitation, které byly pro jezdce jednou z posledních možností kvalifikace na mistrovství České republiky…
04.07.2018 20:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V otevřené soutěži zvítězila Pavla Turzová se svým mohutným valachem Galileem. Národní soutěž Z kategorii senior ovládla Veronika Slavíčková s koněm Solo Famara XXI-10. Překvapením byl nováček Barbora Pleskačová, která zvítězila ve třídě Z kategorie děti + junioři, jak v drezuře, tak v testu ovladatelnosti s kladrubským koněm Sacramoso Margeta XIII-20.

Poprvé jsme mohli vidět rozdělenou třídu S na kategorie děti + junioři a senioři. Jediné dítě, které ze zúčastnilo byla Kristýna Maternová s koněm Gin Tonic, která se umístila na 3. místě, kvůli nešťastnému testu rychlosti, ve kterém jí vypadla garocha ze sudu. První místo obsadila Jindra Kučerová s koněm Lidka. V kategorii senioři zvítězila Babeta Melčová s koněm Bankiet a tím obhájila své vítězství z prvních letošních závodů v Ústí nad Labem. Neměla to ovšem jednoduché, protože na druhém místě se umístila Tereza Slabá s koněm Dollom Valmont. První dvě jezdkyně dělil od sebe jeden bod a tři vteřiny.

Závody byly perfektně připravené a i přes nepřízeň počasí proběhlo vše podle plánu. Kdo se nestihl kvalifikovat na MČR v tomto závodě, může ještě stihnout kvalifikaci 21.-22.7. v Tasově nebo 29.7. ve Třebichovicích.

Podrobné výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Text a foto: Babeta Melčová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE