reklama 11C

Cena města Olomouce pro slovenského Roberta Pála

Vrcholem skokových závodů v Olomouci byla v neděli 28. května Cena města Olomouce. Soutěž na stupni obtížnosti ST** se jela s jedním rozeskakováním, do něhož se dostalo sedm dvojic. V napínavém souboji nakonec zvítězil Slovák Robert Pál…
28.05.2017 18:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Slovenský jezdec Robert Pál sedlal v této nejtěžší olomoucké soutěži úspěšně koně Titov a po bezchybném základním kole postoupil do rozeskakování. I napodruhé dokončil bezchybně, a to v čase 41,79 vteřin. To byl sice až třetí nejrychlejší čas, avšak jeho soupeři ve snaze rychlé jízdy chybovali. To byl případ nakonec čtvrté Veroniky Jelínkové, která zajela sice o 0,31 vteřiny rychleji, s koněm Forever si však připsala 4 trestné body. Podobný osud postihl i pátého umístěného. Tím byl Zdeněk Matýska a Bleu Diamond.

Bezchybné základní kolo i rozeskakování nakonec přineslo pěkné druhé místo opavskému reprezentantovi Jiřímu Hruškovi. Ten se představil s koněm Datasys Conversus II. Elitní trio uzavřela další zahraniční jezdkyně, a to Polka Ewa Dyzewska. Ta sedlala koně Eazy-Boy.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 

Internetová televize EquiTV.cz připravuje video reportáž i nezkrácený záznam dvou hlavních nedělních soutěží!




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE