reklama 11A

Cena Olomouckého kraje pro Terezu Veselou

ikonka

V Olomouci vrcholily skokové závody nedělním dnem 9. září, kdy se jela na závěr dne Cena Olomouckého kraje 2018. Svoji výbornou formu již od prvního dne potvrdila Tereza Veselá, která v této soutěži na parkuru ST* zvítězila s F-Ninjo HDH…
09.09.2018 19:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O závěr třídenních skokových závodů se postarala soutěž ST* jedoucí se jako Cena Olomouckého kraje. Jednalo se o skokovou zkoušku s finále, do kterého postoupila elitní desítka. Vedle devíti bezchybných jezdců se jednalo i o jednu dvojici se 4 trestnými body na kontě.

Ve finále se celkem sedmi jezdcům podařilo dokončit připravenou trasu parkuru bezchybně. O pořadí tak mezi nimi rozhodoval dosažený čas ve finále. Ten měla suverénně nejlepší Tereza Veselá, která s F-Ninjo HDH dokončila v čase 43,41 vteřiny. Na druhého Vladimíra Tretera s Gangsterem V/H měla náskok více jak dvě vteřiny. Pro třetí místo si pak dojela Kateřina Kubrická s Šejnou 1.

Tereza Veselá si během dne však připsala ještě jedno vítězství, a to v soutěži S*. Jednalo se o parkur hodnocený na čas, v němž nenašla přemožitele opět s F-Ninjo HDH.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE