reklama 11A

Čechy čeká v Budapešti boj o postup do finále PN

ikonka

Český národní tým se zúčastní ve dnech 9. až 12. srpna mezinárodních parkurových závodů CSIO v Budapešti. Při soutěži Poháru národů se tam rozhodne o účastnících finále v Barceloně z evropské Divize 2. Podrobnosti najdete v článku.
07.08.2018 11:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Pro rok 2018 změnila Mezinárodní jezdecká federace kvalifikační systém pro finále parkurového Poháru národů. Evropskou Divizi 2, kam patří i Česká republika, rozdělila na několik skupin, z nichž se určitý počet týmů dostane do kvalifikační soutěže právě v Budapešti během druhého srpnového víkendu.
 
Česko bylo zařazeno do skupiny C, z které do Budapešti postupují tři celky. Třetí je právě Česká republika. Z první příčky postupuje Portugalsko a z druhé Rakousko.
 
Rozhodující Pohár národů se pojede v neděli 12. srpna a dvě družstva z něj půjdou do finále. To se odehraje v Barceloně 5. – 7. října.
 
Na přihlášce České jezdecké federace na CSIO do Budapešti je celkem pět jezdců. Anna Kellnerová má na soupisce Balguera a Silvestona, Aleš Opatrný jede do Maďarska s VDL Fakirem a Chablouem. Marek Klus má v přihlášce Al Cambera a Carisona, Zuzana Zelinková pojede s Calerim II, Kleiner Lordem a Larimou a Ondřej Zvára bere Quimera M, Cento Lana a Cardiffa.
 

Výsledky můžete sledovat v tomto odkazu 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE