reklama 11C

Čechům se vydařily sobotní krosy v Kreuthu při CIC

ikonka

Během sobotního dne 14. dubna se v německém Kreuthu v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti představili jezdci v terénní jízdě. V soutěži CIC1* si s připravenou trasou poradili oba Češi výborně a výrazně si polepšili v průběžném hodnocení…
14.04.2018 16:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Dva české zástupce máme v rámci mezinárodní soutěže CIC1*, která je rozdělena na dvě oddělení. A výborné výkony v krosech je posunuly výše v rámci průběžných výsledků po dvou dnech.

V tom prvním výrazně poskočil vpřed ve výsledkové listině Miloslav Příhoda. S koněm Ferreolus Lat dokončit terénní jízdu bezchybně a stanovený čas nestihl pouze o jednu vteřinu. Na konto si tak připsal zatížení jenom 0,40 trestných bodů. Po dvou částech soutěže všestrannosti tak má celkem 30,10 trestných bodů, což mu vyneslo průběžnou čtvrtou pozici. Oproti pátku si tak polepšil o jedenáct příček. Na třetí místo přitom ztrácí méně než jednu skokovou chybu. Právě parkur totiž uzavře během neděle tyto mezinárodní závody.

V rámci druhého oddělení se představila Eliška Orctová s Bonusem. Této české dvojici se podařilo dokončit jak bez zaváhání, tak i ve stanoveném čase. Na konto si tak připsala nula trestných bodů a zůstává jim stejné skóre jako po drezuře. Výsledek 32,70 trestných bodů řadí aktuálně českou jezdkyni Elišku Orctovou na sedmou příčku. V tomto oddělení jsou však rozestupy na předních místech ještě menší.

Méně se již vydařila terénní jízda Miloslavu Příhodovi s koněm Lord, který si na konto připsal trestné body nejen za překročený stanovený čas, ale také za dvojí odmítnutí poslušnosti na skoku 8A. Miloslav Příhoda má aktuálně na kontě 136,90 trestných bodů.

S touto tratí při CIC2* však mělo více jezdců problémy a z 37 startujících se jich devět nedostalo do cíle – a to včetně Michaela Junga a jeho dvou koní. S oběma shodně vzdal na skoku číslo 21, po drezuře mu přitom patřila první a druhá pozice v rámci průběžných výsledků.

O konečném pořadí tak rozhodne závěrečný parkur, který se uskuteční během neděle.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE