reklama 11B

Čechům se při poháru spřežení v Motěšicích dařilo

V sobotu 4. února se v hale areálu hřebčína ve slovenských Motěšicích konalo druhé kolo Moravského vozatajského poháru. To bylo společné právě s našimi východními sousedy, českým jezdcům se však při něm dařilo na výbornou.
08.02.2017 14:10  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

Fotogalerie: Veronika Bechová

Motěšice hostily 4. února další závod seriálu Moravský vozatajský pohár. Na mezinárodních startkách byli pochopitelně také zástupci České republiky, a dařilo se jim skvěle.
 
V soutěži jednospřeží zvítězila Markéta Sedlinská a na druhém místě dojel Milan Domes. Třetí příčku obsadil další z Čechů Jaromír Vyvial, takže kompletní stupně vítězů obsadili naši reprezentanti
 
Podobně proběhla soutěž dvojspřeží, kterou vyhrál Petr Vlašic a bral ještě třetí příčku. Na druhé místo se vklínil další z českých vozatajů Jaroslav Juráň. A tato sestava přesně se stejným umístěním bodovala i v kategorii čtyřspřeží. Petr Vlašic byl znovu první a třetí, druhé místo bral Jaroslav Juráň.
 
Vypsaná byla také soutěž pro mladé koně, v nenašla přemožitele Marcela Viochnová se Saigonem, v mladých jezdcích se blýskl prvenstvím Vít Vlašic. Nejlepší ženou Amazonkou se stala Nina Zisopoulou. V soutěži „Jezdím pro radost“ se z vítězství radovala Veronika Bechová.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE