reklama 11A

Čechům se daří na CVI ve slovenském Pezinku

Ve slovenském Pezinku probíhají od pátečního dne 16. června mezinárodní voltižní závody až po úroveň tří hvězd. Na startu nechybí ani čeští zástupci, a to jak mezi jednotlivci, tak ve skupinách. Mezi dětmi se daří především Tereze Czyžové…
17.06.2017 22:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tereza Czyžová závodí mezi jednotlivci v kategorii CVI2* mezi dětmi. V prvním kole předvedla druhý nejlepší výkon, který byl ohodnocen známkou 6,612 bodů. Volnou sestavu dokonce zajela dle rozhodčích nejlépe, v součtu to však stačilo po prvním kole na již zmíněné druhé místo. Rozdíl je však v řádu jedné desetiny bodu.

Jezdkyně má za sebou v rámci druhého kola již povinnou sestavu, která se jí opravdu povedla. Získala za ni 6,938 bodů, což je o více jak 0,7 bodu lepší výsledek než v podání do té doby vedoucí Němky Lisy Marie Gerritzen. O konečném pořadí rozhodne nedělní volná sestava v rámci druhého kola.

V náročné soutěži seniorů při CVI3* se mezi ženami představuje Weronika Zelinková. V prvním kole se v konkurenci světově úspěšných reprezentantek dostala na čtrnácté místo s hodnocením 6,343 bodů. Ve vedení jsou Italky Anna Cavallaro a Silvia Stopazzini.

V prvním kole si dobře vedla i skupina JK Voltiž Albertovec. Díky vysokému hodnocení za volnou sestavu v podobě 8,277 bodů se po prvním kole řadí na pěkné třetí místo. V neděli je ještě čeká druhé kolo, kde se již jede pouze volná sestava.

Výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE