reklama 11C

Cavaliadu Tour 2017/2018 vede Andrzej Oplatek

ikonka

Letošní ročník Cavaliady Tour 2017/2018, což je série halových mezinárodních závodů na území Polska, byl zahájen právě při CSI3*-W v Poznani, kde se závodilo ve dnech 30. listopadu – 3. prosince. Do čela se dostal domácí jezdec Andrzej Oplatek…
05.12.2017 06:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Body se sbíraly celkem ze dvou soutěží, a to páteční hlavní soutěže a poté samotné Grand Prix, která se jela také jako soutěž Světového poháru v rámci centrální evropské ligy. Díky vítězství v nedělní soutěži a zisku 20 bodů se do čela žebříčku dostal Andrzej Oplatek. Tento mladý jezdec si na konto připsal celkem 27 bodů včetně sedmibodového přídělu z páteční soutěže.

O jeden bod méně má další polský jezdec, a to Jaroslaw Skrzyczynski. Ten naopak nenašel přemožitele v pátek a k tomu si připsal šest bodů z nedělní Grand Prix. Elitní trio pak opět s pouhou ztrátou jednoho bodu uzavírá německý jezdec Christian Kukuk. Ten absolvoval obě soutěže slušně, když si v pátek připsal 15 bodů a během nedělní Grand Prix 10 bodů.

Českým jezdcům se bohužel v rámci tohoto prvního kola nepodařilo dosáhnout na bodované umístění a nemají tak zatím na svém kontě zatím žádné body.

Kompletní žebříček naleznete ZDE

Výsledkové listiny naleznete TADY.

Foto: MTP Sp. z o.o.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE